Eerste Bachelor Weekend der Geneeskunde 2019-2020

Description

Organisation Vlaamse Geneeskundige Kring
Location Poperinge
Start date Fri 27 Sep 2019 15:00
End date Sun 29 Sep 2019 19:00

Dag eerste bachelor!

Eerst en vooral willen we jullie nogmaals proficiat wensen dat jullie geslaagd zijn voor het toelatingsexamen. September nadert met rasse schreden en jullie staan waarschijnlijk nu al te popelen om jullie studententijd van start te laten gaan. Om de studententijd echt de beste tijd van je leven te maken, staan wij, de Vlaamse Geneeskundige Kring, voor jullie klaar. Dus laten we de 6 jaar opleiding met een knaller van formaat beginnen, namelijk het eerste bachelor weekend. Wil je de mensen uit je jaar op een originele manier leren kennen, ben je benieuwd naar wie die mensen achter de studentenkring zijn of heb je gewoon zin in een onvergetelijk weekend? Schrijf je dan zeker in!

Wat houdt dit weekend in? Een 3 daagse gevuld met onvergetelijke herinneringen, feestjes, een kennismaking met de VGK en vriendschappen voor het leven. Maar natuurlijk ook eten, vervoer, meer dan voldoende drank en ons praesidium dat staat te springen om jullie te leren kennen. De totale kostprijs is slechts een luttele €65,00.

Vergeet je zeker niet op tijd in te schrijven. Doe dit snel want ieder jaar is het weekend volzet. Gelieve ook ten laatste 10 dagen voor de start van het evenement te betalen met de vermelding: NAAM + GANDALFCODE (deze zal in je bevestingsmail staan) op BE71 7360 4889 8269, anders ben je je plaats kwijt. Indien je vegetariër bent of indien er andere dingen zijn waar we rekening mee moeten houden, moet je dit zeker bij de opmerkingen zetten. 

Als er nog vragen zijn kan je altijd sturen naar onthaal@vgk.be, waar wij graag je vragen op beantwoorden. Ook kan je alvast een kijkje nemen op onze website: vgk.be.

Tot dan!

Website
Contact e-mail onthaal@vgk.be

Tickets

  • Ticket - €65.00

Register

Some tickets of this event can only be registered for if you are a member of the organiser's organisation.
Login using CAS to register for these tickets.